Ervaringen 

Sept, 2016
Lief team,
Dank voor al het liefs van jullie voor ons! Ik voel mij als omgeven door een warme deken. Dit warme gevoel en mijn zachte buik neem ik mee naar huis. Dank!
Trudi

Mei 2016 
Ik zou hier nog wel een week willen blijven, vooral om nog meer te slapen en naar het lijf af te dalen; te ervaren hoe het lichaam aangeeft wat het kan en wat niet, wat energie geeft en wat niet en dat die signalen niet meer zijn dan dat: zoek er niet te veel achter. Ongelofelijk wat er hier met mijn spijsvertering is gebeurd: je fit voelen op bijna geen eten; de spectaculaire reacties van het lichaam als het de ruimte krijgt te ontgiften; de upa en downs. Het halve stronkje witlof, de zes lange sperziebonen, het handje rijst, het ei en de klont boter zal ik nooit vergeten.
Heel veel dank voor de geweldige week,
Frits

September 2020
Lieve mensen,
Na 10 jaar Mayrkuur hoop ik dat ik nog een tijdje mee mag met jullie, maar sowieso dank ik jullie, niet alleen voor deze kuur, maar met name voor wat alle kuren bij elkaar mij hebben gegeven. Ik voel mij bevoorrecht dat ik jullie wijsheid heb mogen genieten.
Liefs, Yasmin

September 2016 
Lief Mayr team,
Ik heb wederom genoten van de fantastische kuur die- ondanks eerdere keren- toch weer anders verliep. Dank voor alle goede zorgen en behandelingen.
Lieve groet en tot een volgende keer, Klaas

1 juni 2016 
Lieve stafleden en artsen 
Ook deze 4e Mayrkuur was naar volle tevredenheid dankzij de liefdevolle aandacht, vakkennis, warmte in velerlei opzicht. Margriet en Nina, ruim 20 "kuur jaren" maken jullie het leven van de deelnemers waardevoller en leren we allemaal bewuster met ons lichaam om te gaan. Wat ons beiden betreft heel hartelijk dank. Paul, Liesbeth, Eva, Annemarieke en Katinka, bedankt voor de ondersteuning en behandelingen in deze week!!! 
Christiaan en Nieske

28-09-2016
Lieve Nina, Margriet, Liesbeth, Eva en Paul,
Ik weer weer waarom ik niet zo lang moet wachten na een vorige kuur. Dit heb ik weer zo'n prachtige week gevonden. De weg naar verder herstel van mijn darmen, heeft hier een flinke boost gekregen. Dank jullie wel voor de weldadige behandelingen, de waardevolle adviezen en tips, de warme aandacht en gezelligheid.
Veel liefs en tot een volgende keer, Marja