Ervaringen 

Sept, 2022
Lief team van de Mayrkuur,

Ook deze keer weer zo genoten van jullie bewonderenswaardige inzet en liefdevolle toewijding!! Wat was er een gezellige saamhorigheid en gevoel van samenzijn met de kuurgasten. Genoten van de vertrouwdheid en openheid met elkaar- het doet zo goed!

Dankbaar ben ik jullie,
Trudi

Mei 2022 
Lieve Margriet, Nina, Eva, Liesbeth en Paul,

Heel hartelijk dank voor weer een fantastische week "kuren in Munnekeburen". Alles klopt hier voor mij, want naast jullie liefdevolle, zorgzame en deugd-doende behandelingen ervaar ik ook de Zonneroos als top! Ik voel mij hier ontzorgd en gedragen en kom graag (snel) weer terug! In de tussentijd zet ik thuis de ingezette nieuwe/ hervonden levensstijl graag voort, het doet me goed!

Veel liefs en graag tot ziens, Anneke

September 2020
Lieve mensen,
Na 10 jaar Mayrkuur hoop ik dat ik nog een tijdje mee mag met jullie, maar sowieso dank ik jullie, niet alleen voor deze kuur, maar met name voor wat alle kuren bij elkaar mij hebben gegeven. Ik voel mij bevoorrecht dat ik jullie wijsheid heb mogen genieten.
Liefs, Yasmin

September 2022
Beste mensen,
Veel dank - mede namens mijn buik- voor de professionele en liefdevolle verzorging op zo'n fantastische plek. Wat een rust hier en wat een prettig stukje Nederland. Een betere plek voor zo'n kuur kun je niet vinden. Ik zal met plezier blijven terugdenken aan deze Mayr week.

Dank, Joris

1 juni 2016 
Lieve stafleden en artsen 
Ook deze 4e Mayrkuur was naar volle tevredenheid dankzij de liefdevolle aandacht, vakkennis, warmte in velerlei opzicht. Margriet en Nina, ruim 20 "kuur jaren" maken jullie het leven van de deelnemers waardevoller en leren we allemaal bewuster met ons lichaam om te gaan. Wat ons beiden betreft heel hartelijk dank. Paul, Liesbeth, Eva, Annemarieke en Katinka, bedankt voor de ondersteuning en behandelingen in deze week!!! 
Christiaan en Nieske

juni 2021

Lieve staf,

Na een ietwat zware start heb ik een fantastische week gehad. Zoveel liefde, aandacht en zorg te mogen ontvangen is heel fijn. Ik heb genoten van de stilte en het geluid van de vogels. Nu thuis werken aan een frisse nieuwe start. Ik kom graag volgend jaar weer terug!

Dank, Jeanne